En av mina vackraste träningsrundor, Komiža, Kroatien

En av mina vackraste träningsrundor, Komiža, Kroatien

I somras var vi på semester i #Kroatien och jag passade på att springa en runda precis när vi kommit fram till vårt boende i Komiža på ön Vis i Kroatien.

Det var väldigt kuperat så det gick inte så fort men när jag kommit upp på berget och hela Adriatiska havet, ända bort till Italien, visade sig framför mig fick jag rejält med ny energi. En svag nerförslöpa på en gammal väg som såg ut att gå rakt ut i havet.

Efter ett tag visade min telefon att det var dags att ta från vägen och hitta en mindre stig. Vägen tillbaka var fantastisk fin längs med den stora bukten och utsikt över byn och segelbåtarna.

App för Trail Running

App för Trail Running

Det senaste året har jag ägnat fritiden åt att bygga en app för trail running. Att vara ute i naturen och dessutom få löpträna är två av mina största intressen. Men jag tycker det är himla tråkigt att springa samma runda mer än en gång. Motionsspår är praktiska, men att hitta små stigar i skogen är mycket roligare!…

Häftigt klippblock vid Sandsjö

Häftigt klippblock vid Sandsjö

Att springa runt Sandsjö i Sandsjöbackas naturreservat är en liten och lagom runda med omväxlande terräng. Först upp på den öppna åsen med björnbärssnår och får, sedan ner i skogen igen, över ängarna och så in i skogen för att fortsätta runt sjön.…

« Till start