Nagelolja Eterisk 10ml

95 kr
I lager    Sponsrad länk

Nagelolja Eterisk för ljusa, fräscha och motståndskraftiga naglar på händer och fötter. Används med fördel varje dag, masseras in för bästa resultat.
En exklusiv antiseptisk citrus doftande olja som ger mycket näring och snabbväxande naglar. Nagelolja Eterisk är tänkt till alla slags naglar för att få dem att bli starka, ljusa och ge näring till att växa.

Nagelolja Eterisk är en prisvärd nagelolja. Den innehåller en hög andel eteriska oljor. Till skillnad från Nagelolja Special använder vi här enbart eteriska oljor för att få effekt. Den är lätt blekande och stärker naglarna. Nagelolja Eterisk är även nyttig för nagelbanden.

Innehåll:
Kallpressade vegetabiliska oljor och eteriska oljor av högsta kvalitet.
Denna nagelolja innehåller mycket eteriska exklusiva oljor, därför luktar den ljuvligt. Toppnoten är citrus och basdoften av Patchuoli är lite sötare och kryddig. Patchuoli används ofta i exklusiva dofter. Oljan är gul som alla kallpressade oljor kännetecknas av. Inga konserveringsmedel – själv konserverande system.

Jojobaolja
Är egentligen ett vax som absorberas, och tränger in i nageln eftersom den liknar fettet i kroppens eget hornlager.
Risgroddsolja
En kallpressad olja som påminner till stora delar om jojobans egenskaper, går snabbt in i nageln
Eterisk Citronolja
Friskt doftande, stärker, bleker och ger glansiga naglar. På grund av citronoljan ska flaskan helst inte utsättas för mycket ljus.
Citronmyrten
Luktar mer citrus än citron självt och är 5 ggr mer antiseptisk än tea tree fast mildare mot huden, exklusiv dyr olja.
Pathouli
Har liknande egenskaper som Myrra men är mer potent antiseptiskt. Anses bra vid spruckna och sköra naglar. Doftar ljuvligt.
E-vitamin
Förhindrar oljan att härskna – förlänger hållbarheten. Samtidigt bra för din hud och dina naglar.

Nagelolja Eterisk 10ml säljs direkt av Footnet för snabb leverans.

Läs mer…