Gehwol Fusskraft Blå 125ml

155 kr
I lager    Sponsrad länk

Gehwol Fusskraft Blå - Naturlig Fotcreme För Djupgående Vård

Upplev den kraftfulla vårdkraften hos Gehwol Fusskraft Blå - en fuktighetsgivande och frisk fotcreme som tar hand om dina fötter på ett exceptionellt sätt. Denna formula, sammansatt med omsorgsfullt utvalda ingredienser, är utformad för att motverka lukt, fotsvamp och klåda mellan tårna, samtidigt som den ger intensiv återfuktning.

Denna fotcreme utnyttjar de naturliga och hudvänliga fördelarna hos ingredienser som lanolin, Aloe Vera och karbamid. Dessa näringsämnen arbetar i harmoni för att vårda och återställa torr och spröd hud till sin förlorade elasticitet och mjukhet. Med Gehwol Fusskraft Blå blir dina fötter smidiga och återfår sin naturliga mjukhet.

Förutom grundläggande fuktighet, introducerar Gehwol Fusskraft Blå en symfoni av eteriska oljor som inkluderar rosmarin, bergtall, lavendel, kamfer och menthol. Dessa oljor samverkar för att lindra brännande känslor och fotsmärtor, vilket ger omedelbar lättnad och komfort till dina trötta fötter.

Gehwol Fusskraft Blå är en oumbärlig följeslagare för personer med mycket torr hud. Denna creme erbjuder en känsla av omedelbar lättnad och tar hand om dina fötter på djupet. Notera dock att Gehwol Fusskraft Blå innehåller kamfer och därför bör undvikas under graviditet eller amning.

Ge dina fötter den kärlek och omvårdnad de förtjänar med Gehwol Fusskraft Blå - din naturliga partner för friska och välmående fötter varje dag.

Finns även i 75 ml.

Dermatologiskt testad.
Kan även användas av diabetiker.
Med karbamid.
Parabenfri.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING INCI:
Aqua (Water),
Glycol Stearate SE,
Isopropyl Palmitate,
Lanolin,
Glycerin,
Urea 2%,
Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil,
Pinus Mugo (Pine) Leaf Oil,
Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,
Lavandula Hybrida (Lavandin) Oil,
Camphor,
Menthol,
Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil,
Farnesol,
Parfum (Fragrance),
Climbazole,
Phenoxyethanol,
Methylparaben,
Ethylparaben,
Caprylyl Glycol,
Geraniol,
Limonene,
Linalool

 

Gehwol Fusskraft Blå 125ml säljs direkt av Footnet för snabb leverans.

Läs mer…