EKODES™ Smart Desinfektion 100 ml

105 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

EKODES™ Smart desinfektion är en multifunktionell spray som kan användas på flera sätt. Dels över hela foten ner mellan tår för att eliminera mikroorganismer ex svamp. Den kan användas även som ett miljövänligt desinfektionsmedel på ytor och på instrument. Spraya i skor eller i duschen för att minska smitta.

Kan även användas på mindre sår och torrsprickor som då kan sprayas rikligt på kompress och läggas på behandlingsområdet. Detta säkerställer att bakterier och biofilm elimineras och läkning påskyndas. Använd också på på kliande insektsbett.

EKODES® 100ml är perfekt att ha med sig i väskan eller jackfickan när man är ute och reser eller rör sig ute i naturen eller på stan. Perfekt för att desinficera exempelvis ett restaurangbord eller sina händer innan måltid. Storleken gör den även godkänd att ha med på flygplan.

EKODES™ har även visat sig effektiv vid klåda, från exempelvis ett myggbett, eller vid hudutslag.

Innehåll:

Vatten
Natriumklorid
Hypklorsyra

Miljövänlig produkt:

Fritt från skadliga kemikalier!!!
Eliminerar 99,999% av mikroorganismer inkl. virus, svamp och bakterier
Bevisat effektiv mot 

odörer
fotsvamp
biofilm i sår


Ingen bakteriell resistens
Inte giftigt för människor eller djur
Inte uttorkande
PH neutralt

Den aktiva ingrediensen Hypoklorsyra (HOCL) har visat sig effektiv mot alla typer av mikrober, såsom bakterier, virus och svamp.
Hypoklorsyra tillverkas även i människokroppen vid infektioner och sjukdomar – det är kroppens egna desinfektionsmedel.

Hypoklorsyrans effektivitet har testats på många olika laboratorium runt om i världen och har visat sig effektiv mot t.ex Coronavirus (även det som orsakar Covid-19), Norovirus/Calicivirus (vinterkräksjuka), adenovirus, poliovirus och Hepatit B.

EKODES® har testats på ackrediterat laboratorium i Sverige och i Tyskland

EKODES™ Smart Desinfektion 100 ml säljs direkt av Footnet för snabb leverans.

Läs mer…