BIOpH Psoriasis medical bath 250 g

249 kr
I lager    Sponsrad länk

BIOpH Psoriasis medical bath är en medicinsk behandling för personer med plackpsoriasis. Den symtomlindrande behandlingen utförs på påverkad kroppsdel i ett vattenbad tillsammans med granulatet.

Badet har en avfjällande effekt på placken vilket är en av grundpelarna i behandlingen av sjukdomstillståndet. Genom att avlägsna placken kan man lättare komma åt med ytterligare behandlingar såsom ljusterapi och mjukgörande krämer.

Psoriasis i huden karakteriseras av en kraftig nybildning av hudceller, vilket ofta syns som fjällande rodnande torra fläckar på huden. Produkten aktiveras i vatten och när den appliceras på placken uppstår en mekanisk effekt som verkar avfjällande och mjukgörande.

BIOpH Psoriasis medical bath är en medicinteknisk produkt som genomgått klinisk studie på sjukhus i Sverige. Studien har bevisat produktens effekt utan biverkningar.

Mät upp önskad mängd ljummet vatten (cirka 38 °C) och häll i ett rent kärl.
Tillsätt 1 tesked (5 ml) av BIOpH Psoriasis medical bath per liter vatten och placera påverkad del av kroppen direkt i badet.
Bada den påverkade delen av kroppen i cirka 20 minuter och torka därefter med ren handduk.
Upprepa varje dag under sju dagar. Därefter varannan dag i ytterligare sju veckor.

Effekten startar när granulatet kommer i kontakt med vatten, därför är det viktigt att inleda badet direkt när granulatet tillsatts.

Du hittar fler produkter i BIOpH+ sortiment här.

BIOpH Psoriasis medical bath 250 g säljs direkt av Footnet för snabb leverans.

Läs mer…