App för Trail Running

App för Trail Running

Det senaste året har jag ägnat fritiden åt att bygga en app för trail running. Att vara ute i naturen och dessutom få löpträna är två av mina största intressen. Men jag tycker det är himla tråkigt att springa samma runda mer än en gång. Motionsspår är praktiska, men att hitta små stigar i skogen är mycket roligare!

Min app heter Trail Challenge och finns till både iOS och Android. I appen finns det färdiggjorda banor, eller challenges, som man kan springa. När man valt en bana och startat den kontrollerar appen att man sprungit hela banan korrekt och lagrar din tid. Om du vill kan du sedan utmana dina vänner och se vem som är snabbast på banan. Eller också kan du bara springa för att det är roligt och låta bli att tävla.

Att ha en hel bana som man "måste" slutföra hjälpar åtminstone mig att pusha mig själv även de sista kilometrarna 🙂

Om du provar appen får du jättegärna maila mig och berätta vad du tyckte om den. Jag behöver er feedback för att förbättra appen och bestämma vilka ytterligare funktioner den ska få. Maila isåfall på support@trailchallenge.se.

Ladda ner appen på: www.trailchallenge.se

Sandsjön runt

Sandsjön runt

I sandsjöbackas naturreservat ligger Sandsjön. I området finns det många olika leder och såklart har du hela Sansjöbacka-omårdet till ditt förfogande.…

« Till start